2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγίου Φανουρίου στο Κορωπί

Παρασκευή08Σεπτέμβριος2017

Αγίου Φανουρίου στο Κορωπί

    Στον πανυγηρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Κορωπίου χοροστάτησε απόψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας για τον Εσπερινό της εορτής του λαοφιλούς Αγίου περιστοιχούμενος από Ιερείς.
   Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό και τον προαύλιο χώρο αυτού, οι οποίοι ακολούθησαν με κατάνυξη τη λιτανεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου. 
   Δοξάζουμε το Θεό που μέχρι σήμερα μπορούμε ελεύθεροι να εκτελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα δημοσίως, όπως και απόψε που λιτανεύτηκε το Εικόνισμα του λαοφιλούς Αγίου Φανουρίου. Προβληματιζόμαστε ωστόσο για την εξέλιξη στον τόπο μας, όταν κυβερνητικά στελέχη απαγορεύουν σε δημοσίους υπαλλήλους να φέρουν επάνω τους τον Τίμιο Σταυρό και άλλα θρησκευτικά εμβλήματα. Ασφαλώς το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην ανευθυνότητα μας η οποία δυστυχώς μας χαρακτηρίζει. Αρκεί εμείς να θέλουμε και με την προσευχή μας ο Άγιος Φανούριος θα μας φανερώσει τον δρόμο που οδηγεί στη σωτηρία μας. Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπός μας. 

1UISFGUI

tytytyty

3IUSVUI

4INFVISUN

5NUXFBNUBI

6IUFGSGIUNS

7FNSVII

8RUIUVEIU

9RRWTGW

10HHHEHE

11FJJFGJF

12NUUNIDTH

14IONDHGIJN

15MDFGGMI

17IODGHHMDIO

18HMOHOIM

19DTHHDT

20DHTDGG

21OJNSFGOUI

ftvytyfty

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes