Αγίου Φανουρίου στο Κορωπί

.

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017

Αγίου Φανουρίου στο Κορωπί

    Στον πανυγηρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Κορωπίου χοροστάτησε απόψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας για τον Εσπερινό της εορτής του λαοφιλούς Αγίου περιστοιχούμενος από Ιερείς.
   Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό και τον προαύλιο χώρο αυτού, οι οποίοι ακολούθησαν με κατάνυξη τη λιτανεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου. 
   Δοξάζουμε το Θεό που μέχρι σήμερα μπορούμε ελεύθεροι να εκτελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα δημοσίως, όπως και απόψε που λιτανεύτηκε το Εικόνισμα του λαοφιλούς Αγίου Φανουρίου. Προβληματιζόμαστε ωστόσο για την εξέλιξη στον τόπο μας, όταν κυβερνητικά στελέχη απαγορεύουν σε δημοσίους υπαλλήλους να φέρουν επάνω τους τον Τίμιο Σταυρό και άλλα θρησκευτικά εμβλήματα. Ασφαλώς το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην ανευθυνότητα μας η οποία δυστυχώς μας χαρακτηρίζει. Αρκεί εμείς να θέλουμε και με την προσευχή μας ο Άγιος Φανούριος θα μας φανερώσει τον δρόμο που οδηγεί στη σωτηρία μας. Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπός μας. 

1UISFGUI

tytytyty

3IUSVUI

4INFVISUN

5NUXFBNUBI

6IUFGSGIUNS

7FNSVII

8RUIUVEIU

9RRWTGW

10HHHEHE

11FJJFGJF

12NUUNIDTH

14IONDHGIJN

15MDFGGMI

17IODGHHMDIO

18HMOHOIM

19DTHHDT

20DHTDGG

21OJNSFGOUI

ftvytyfty