2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Δ' Κυριακή του Πάσχα του Παραλύτου στους Αγίους Αναργύρους Μάνδρας

Κυριακή07Μαϊος2017

Δ' Κυριακή του Πάσχα του Παραλύτου στους Αγίους Αναργύρους Μάνδρας

       Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Μάνδρας Αττικής λειτούργησε σήμερα, Δ'  Κυριακή του Πάσχα του Παραλύτου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος ο οποίος στην ομιλία του, αφού μίλησε για την Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του τριανταοχτάχρονου παραλυτικού, τόνισε ότι στη ζωή μας θα πρέπει να αισθανόμαστε χαρά, ψυχική δύναμη και αισιοδοξία, εφόσον πιστεύουμε στην Ανάσταση του Κυρίου. Όσοι από εμάς ζητούμε τα καλύτερα για να αλλάξει το κατεστημένο, σίγουρα θα πρέπει εμείς πρώτα να γίνουμε καλύτεροι, δίχως να παραμένουμε στην πνευματική μας παραλυσία.
      Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρετέθη κέρασμα από τον εφημέριο του Ναού, π. Αθανάσιο και την Εκκλησιαστική Επιτροπή όπου και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση. 

1OISGIUUU

2UDFBUI

3IUSGUUU

4SIGUIG

5DGOIHIO

6UGUGUG

7SFYVYV

8WYRGYG

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes