2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Συνάντηση νέων του Καθεδρικού

Δευτέρα01Μαϊος2017

Συνάντηση νέων του Καθεδρικού

       Άρτι αφιχθείς από τη μυροβόλο Χίο, ο Ποιμενάρχης μας συναντήθηκε με νέους της ενορίας του Καθεδρικού Ιερού Ναού σε ζεστό κλίμα, στους οποίους παρέθεσε τράπεζα αγάπης, τσουγκρίζοντας με όλους το πασχαλινό αυγό. Μαζί με τον Επίσκοπο μας ο εφημέριος του Καθεδρικού, Πρωτοσύγκελος π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης και ο Διάκονος π. Κωνσταντίνος.    
       Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νέους για την Ανάσταση του Χριστού, υπενθυμίζοντας ότι όσες φορές το έθνος μας είχε συνοδοιπόρο στην πορεία του το Χριστό δεν κινδύνεψε, ούτε χάθηκε. Σήμερα, συμβαίνει το αντίθετο. Έχοντας όμως την πίστη σε Εκείνον, τον μόνο αληθινό Θεό, σίγουρα θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, αρκεί ο καθένας μας να αγωνίζεται να γίνει καλύτερος και ευάρεστος στο Θεό.
     Στην οικογενειακή αυτή σύναξη ακούστηκαν ύμνοι και παραδοσιακά τραγούδια.

1FHGUIYUYY

2YUBSRGYU

4UIFHIU

3YSGYYYY

5IUFHIU

6IUDFHIU

8UIDHGHIU

9XHHDT

10SRHDH

11IYSFGIU

12IUSFHIUY

13IUFDH

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes