2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η Β' Στάση των Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στην Κάντζα

Παρασκευή10Μάρτιος2017

Η Β' Στάση των Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στην Κάντζα

      Στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη στην Κάντζα Αττικής τέλεσε τη Β' Στάση των Χαιρετισμών ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος.
      Στην ομιλία του ανέπτυξε το στίχο «Χαῖρε, θάλασσα ποντίσασα, Φαραώ τόν νοητόν». Η κοινωνία μας βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση και η Ορθόδοξη συνείδηση μας έρχεται αντιμέτωπη με την παναίρεση του Οικουμενισμού, με τα εσωτερικά σχίσματα, τις έριδες και τις παρασυναγωγές που αναφύονται στο χώρο της Εκκλησίας, με τους λεγόμενους Χριστιανούς οι οποίοι έχουν ζήλο δίχως όμως να έχουν επίγνωση, με τους ανόμους και αντίχριστους νόμους που θεσμοθετούν οι ψηφισθέντες από εμάς πολιτικοί, νόμοι που ενίοτε λέγονται “σύμφωνο συμβίωσης”, άλλοτε “καύση νεκρών” ή ακόμη και θεματική εβδομάδα για τις λεγόμενες “έμφυλες ταυτότητες”. Έχουμε καθήκον να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις βρίσκοντας την αιτία του κάθε προβλήματος. Έχοντας την επίγνωση του προορισμού μας και καρδιακή ένωση με τον Χριστό μας, μπορούμε να καταφέρουμε να πάψουμε τη σύγχυση και να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση που ταλαιπωρεί τον καθένα, την κάθε οικογένεια και τελικά το έθνος μας. Είναι σημαντικό να υπάρξει η αυτοκριτική και τότε θα έρθει κι η επίγνωση, με την οποία θα ξεπεράσουμε την ακαταστασία, θα επιβληθούμε στην αναρχία και θα συνέλθουμε από την αδιαφορία. 
      Όλη αυτή την ταραγμένη θάλασσα της ζωής έρχεται η Παναγία, ως αρωγός βοηθός,  ως στήριγμα, ως η Χαρά η οποία δώρισε σε εμάς τον Χριστό, να εξαφανίσει κάθε τι που ψυχικά μας ταλαιπωρεί.

1INODGCHP

2OINDTHOIN

IMG 2044

3ONSGHNN

5IONSRHOI

6NOIDHNOI

7OINSGINO

8NODHOI

9FINODHTDINPO

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes