2b.jpg

Συνάντηση Σεβασμιωτάτου με Στελέχη των Παιδικών Kατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά»

Κυριακή23Ιούλιος2023

Συνάντηση Σεβασμιωτάτου με Στελέχη των Παιδικών Kατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά»

    Με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο συναντήθηκαν σήμερα το πρωί, η Διευθύντρια και τα Στελέχη του φορέα των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας, «Περιβόλι της Σουμελά».

   Πρόκειται για την 4η κατά σειρά Σύναξη των 20 περίπου Στελεχών της ομάδας των Κοριτσιών που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας και λίγο πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου.

   Στη Σύναξη, που έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως Αττικής, υπό τη θερμή φιλοξενία της Καθηγουμένης της Μονής, Γερόντισσας Παϊσίας, ο Επίσκοπός μας έδωσε ευχές, καθώς και τις τελευταίες συμβουλές και κατευθυντήριες στα νεαρά Στελέχη

8

   Ωστόσο, η Σύναξη, εκτός από το ουσιαστικό αυτό περιεχόμενο, είχε και σκοπό συμβολικό, αφού το φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στην Καππαδόκισσα Αγία του 9ου αιώνος, με τίτλο: «Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, από την Αγιοτόκο γη της Καππαδοκίας και τη Βασιλεύουσα, στην Αττική γη και στο Περιβόλι της Σουμελά».

IMG 3103

   Η Σύναξη ολοκληρώθηκε με την ευγενική χειρονομία της Ηγουμένης προς τον Μητροπολίτη μας, την προσφορά -ως δώρου- ενός έργου που απεικονίζει τον Προφήτη Ηλία.

IMG 3124

IMG 3117