2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή ΙΑ' Ματθαίου στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

Κυριακή23Αύγουστος2020

Κυριακή ΙΑ' Ματθαίου στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως λειτούργησε σήμερα, Κυριακή ΙΑ' Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

   Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, όπου ο Χριστός μας διδάσκει μέσω της παραβολής ότι εάν θέλουμε την συγχώρεση των αμαρτιών μας, οφείλουμε κι εμείς να συγχωρούμε τις αμαρτίες των συνανθρώπων μας. Είναι εμπαιγμός, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, να περιμένουμε από τον Κύριο το μεγάλο δώρο της αφέσεως των πταισμάτων μας, ενώ εμείς οι ίδιοι είμαστε άσπλαχνοι απέναντι στον αδερφό μας. Με την συμπεριφορά μας αυτή αθετούμε την εντολή του Θεού, ο Οποίος μας επιτάσσει να επιδεικνύουμε φωτεινά έργα ώστε οι συνάνθρωποί μας, βλέποντας το καλό παράδειγμα, να δοξάζουν τον Ουράνιο Πατέρα. Ας μην λησμονούμε ότι το κεντρικό Του μήνυμα δεν είναι άλλο από την Αγάπη και την Συγχώρεση.

IMG 3935 copy 

IMG 1539 copy

IMG 9170 copy

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes