Σύναξη των Κατηχητών της Ι. Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας στον Καθεδρικό

.

Τρίτη09Ιούνιος2020

Σύναξη των Κατηχητών της Ι. Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας στον Καθεδρικό

    Η καθιερωμένη ετήσια κατά τη λήξη της κατηχητικής περιόδου Σύναξη των Κατηχητών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου.

   Στόχος της απολογιστικής ετήσιας συναντήσεως ήταν η συλλογή πληροφοριών και ανατροφοδότησης σχετικά με τις νέες μεθόδους επικοινωνίας με τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων της περιόδου που πέρασε, ο σχολιασμός της παραδοτέας ύλης και της θεματολογίας τόσο του κλασσικού κατηχητικού μαθήματος, όσο και του Εθνικού μαθήματος. Παράλληλα, έγινε αναλυτική  ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Κατηχητικού για τους θερινούς μήνες, όπως τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής, Πεζογραφίας-Ποίησης και Φωτογραφίας, καθώς και για τις δράσεις των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά 2020».

   Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε του εθελοντές Κατηχητές για την προσφορά τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν δυναμικά την αποστολή τους, δηλώνοντας πως η Μητρόπολη επενδύει στα Κατηχητικά Σχολεία και συνεχίζει ακάθεκτη το ιερό της έργο της στο κομμάτι της παιδείας.

IMG 3823