2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Φωτογραφικό γεγονός στις Αχαρνές

Κυριακή11Φεβρουάριος2018

Φωτογραφικό γεγονός στις Αχαρνές

               Στα πλαίσια της έκθεσης του Τμήματος Φωτογραφίας ΔΗΚΕΑ Αχαρνών και κατόπιν της ευγενικής προσκλήσεως του δασκάλου φωτογραφίας κ. Γεωργίου Συρσίρη, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης, παρουσίασε απόψε, μέρος του φωτογραφικού του έργου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού, του Καθηγητή Πανεπιστημίου Φωτογραφίας Αθηνών κ. Βασίλη Κάντα και εκατοντάδων θεατών. 
                Ο π. Μιχαήλ παρουσίασε τρείς ενότητες του φωτογραφικού του έργου, μιας προσπάθειας ετών η οποία καρποφορεί με την ευχή, ευλογία αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
               Ο π. Μιχαήλ είχε την ευκαιρία μετά την παρουσίαση να συνομιλήσει με τους φωτογράφους του Τμήματος Φωτογραφίας, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, αλλά και να τους συγχαρεί για την αξιόλογη προσπάθεια της φωτογραφικής αποτύπωσης των παρεκκλησίων των Αχαρνών. 
                Φωτογραφίες του πατρός Μιχαήλ μπορείτε να δείτε στον φωτογραφικό ιστότοπο www.pmkfotos.com ο οποίος φιλοξενείται στον ιστότοπο της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιες από τις φωτογραφίες της σημερινής παρουσίασης παρακάτω.

2

1

8

9

10

11

15

20

42

48

68

69

72

74

76

79

82

86

109

 DSC0794 1

1IJ

 DSC0809

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes