2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή προ της Υψώσεως στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

Κυριακή24Σεπτέμβριος2017

Κυριακή προ της Υψώσεως στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

      Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή προ της Υψώσεως, ο Ποιμενάρχης μας.
      Στην ομιλία του εξήγησε την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο θρησκευτικό, εθνικό και κοινωνικό ζήτημα των ημερών, αυτό της διείσδυσης και πλέον επιβολής της παγκόσμιας θρησκείας στον τόπο μας, με τον πιο απεχθή και ύπουλο τρόπο. Ο Επίσκοπός μας, μίλησε για την χωρίς προηγούμενο αντιδημοκρατική ενέργεια των κυβερνώντων, εντολοδόχων των αντιχρίστων, να δρομολογήσουν τη διδασκαλία της παγκόσμιας αίρεσης στα σχολειά μας, τα ελληνικά ορθόδοξα σχολεία, μέσω του μαθήματος των Θρησκευτικών. «Θριαμβευτικά» πλέον οι αρνησήχριστοι έχουν διεισδύσει στη ζωή μας, αρχικά με στόχο να υποβαθμίσουν  το βιοτικό μας επίπεδο και τώρα, να αλλοιώσουν την πίστη και την ύπαρξη μας, μέσα από την «εκπαίδευση» είδους γενίτσαρων της παγκόσμιας κοινότητας. Αν δεν αντιδράσουμε είπε, δεν θα αναγνωρίσουμε αύριο τα ίδια μας τα παιδιά. Αλίμονο! Ο Σεβασμιώτατος, με ύφος έντονο όπως ταιριάζει στην κρισιμότητα της κατάστασης, μίλησε για την επιτακτική ανάγκη ομολογίας εκ μέρους όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών με πράξεις, και έφερε προ των ευθυνών τους αυτούς, που ως "αγανακτισμένοι" ψήφισαν εν γνώση τους δεδηλωμένους αθέους.  

3IUAFDUIF

4DUINGBIU

       Στη συνεχεία τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη των Κατηχητικών μαθημάτων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου  Αχαρνών οπού έδωσε ευχές στους Κατηχητές και στους νέους μαθητές για καλή κατηχητική χρονιά! 

5IUNCGIUN

6UIXIU

7IUGDHIU

8SINRGIB

9SGSG

10SRGIN

11INSFBYU

12SYFBY

13YUSFBUY

14YUSYY

15YUBDG

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes