2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο

Παρασκευή04Αύγουστος2017

Η εορτή της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο

 

1UISGI

      Με κατάνυξη και με τη συμμετοχή Ιερέων και πιστών τελέστηκε και φέτος ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Παρθενομάρτυρος Μαρκέλλας στον τόπο του μαρτυρίου της, στον παραθαλάσσιο χώρο της Βολισσού, στη Χίο. Εκεί, στο σημείο που κατέστη τόπος Ιερός της «αγιονήσου» του Αιγαίου, κατά διαστήματα και ύστερα από Παράκληση προς την Αγία, τα νερά αναβράζουν προς θαυμασμό πάντων.

19DGDGDHH

2UIDUIGSG

1JINSGUIUIO

3UISRGIUSRGU

4UISDGGIUS

      Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μόνη Αγίου Ταξιάρχη Νενήτων, οπού πραγματοποιήθηκε η Μεγαλοσχημία της μοναχής Ταξιαρχίας. Η Ακολουθία του Μεγάλου και Αγγελικού Σχήματος ετελέσθη υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας, κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και τελεί χρέη τοποτηρητού στη Νήσο Χίο για τους πιστούς που ακολουθούν την Ιερά Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
      Ο Επίσκοπός μας προέτρεψε τη νεόκουρη μοναχή να είναι πλημμυρισμένη από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, με υπομονή, ταπείνωση και διάκριση, δίνοντας την ευχή για τέλος αγαθόν.
      Στις Ιερές ακολουθίες παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Δημητριάδος κ. Φώτιος. 

5UIDFFUIRG

6UNDBUD

7UNDGUHIGR

8DUOGGHRIUN

9NUIGSGIUB

10SFGRGHGHR

11NIUFIUGSGU

16fbugogn

13INUSGUIG

17uifiugrgu

14NIUSINUGR

15UNSGRGUI

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes