2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Φεβρουάριος 2020

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Ανακοίνωση για τον νέο κορονοϊό

Ἀρ. πρωτ.: 643                      Ἐν Ἀχαρναῖς: 15-28/2/2020 Α διαβάστε περισσότερα..

Αγώνας των Χιωτών για την προστασία του τόπου τους

   Δυναμικό αγώνα για το αυτονόητο, να ζήσουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους, δίνουν οι νησιώτες της Χίου και της Μυτιλήνης.     Αντιμέτωποι με το μεταναστευτικό, το πρόβλημα διαβάστε περισσότερα..

Ἀνακοίνωσις Κυριακῆς τῆς Ὀρθοδοξίας

Ἀριθμός Πρωτ. 3021 Ἐν Ἀθήναις, 15/28-02-2020  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ Πρὸς ἅπαντα τὸν Kλῆρον καὶ τὸν Λαὸν τῆς καθ᾿ ἡμᾶς Ἐκκλησίαςἐν Ἀθήναις, Πειραιεῖ καὶ Ἀττικοβοιωτίᾳ. Ἀγαπητὰ τέκνα τῆς γνησίας τοῦ Χρισ... διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή της Απόκρεω στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως λειτούργησε σήμερα, Κυριακή της Απόκρεω και ημέρα μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.  διαβάστε περισσότερα..

Τράπεζα Αγάπης για τους Φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας

   Την πατρική του αγάπη, την ικανοποίηση από την ευλογημένη και δημιουργική συνεργασία, αλλά και τις ευχαριστίες του εκδήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προς τα μέλη τω διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Παρθενίου στο Ι.Η. Παναγίας Οδηγητρίας Αχαρνών

   Με Αρχιερατικό Εσπερινό στον οποίο και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος και Ιερά Αγρυπνία, εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, στο Ιερό Ησ διαβάστε περισσότερα..

Ομιλία στους «Ακρίτες του Πόντου»

   Ομιλία με θέμα «Το Κατανυκτικό Τριώδιο» πραγματοποιήθηκε απόψε, το απόγευμα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτ διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Φωτίου

   Στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Βόλου βρέθηκε σήμερα, επί τη μνήμη του Πατρός ημών Φωτίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος για διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή του Ασώτου στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Θήβα

   Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Πυρί Θηβών λειτούργησε σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.    Στην ομιλία του, ο Μητροπολίτη διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στο Μαρκόπουλο Μεσογείων Αττικής

   Με λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος η χαρμόσυνος εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μαρκόπουλο Αττικής.    Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος χ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Δράμα

   Την μνήμη των Τριών Ιερών αναστημάτων των Γραμμάτων και των Επιστημών, Μέγα βασίλειο, Γρηγόριο τον Θεολόγο και Ιερό Χρυσόστομο τίμησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος με επί διαβάστε περισσότερα..

Η 19η τακτική Αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

   «Προσφέρουμε ζωή από τη ζωή μας» είναι το σύνθημα στο οποίο με αφοσίωση και συνέπεια ανταποκρίνονται οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας στην τακτική τους υποχρέωση προσφ διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στην Ι. Μ. Παναχράντου Μεγάρων

   Στην Ιερά Μονή Παναχράντου Μεγάρων λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, ημέρα κατά την οποία άρχεται η κατανυκτική περίοδος το διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Γρηγορίου

   Εκ του σύνεγγυς ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόριο, κατά την επίσκεψή του στην συμπρωτεύο διαβάστε περισσότερα..


Τελετή της Τοποθέτησης του Τιμίου Σταυρού του Ιερού Ναού «Παναγίας Σουμελά» στον Ασπρόπυργο

Τρία περίπου χρόνια από την τοποθέτηση του Θεμελίου Λίθου και του Αγιασμού του Ιερού Ναού «Παναγίας Σουμελά» τον Μάρτιο του 2017 στον Ασπρόπυργο, σήμερα, 3η Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε από τον ... διαβάστε περισσότερα..

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας σε Ιερούς Ναούς και Μονές, Συλλόγους και Φορείς

      Την τήρηση του πατροπαράδοτου Χριστιανικού εθίμου, της κοπής της πίτας του Αγίου βασιλείου, τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος με την παρουσία του σε Ιερούς Ν διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή ΙΕ' Λουκά στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή ΙΕ' Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.    Στην ομιλία του, ο Μητροπολίτης μας, αναφέρθηκ διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes