2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Ιούνιος 2021

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Η εορτή των Αγίων Πάντων στη Θήβα

   Επί τη μνήμη πάντων των Αγίων πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Πυρί Θηβών.    Ο Μέγας Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία τελέσθηκαν χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβα διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Οσίου Ονουφρίου στη Κερατέα

   Η μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Ονουφρίου του Αιγυπτίου τιμήθηκε ιδιαιτέρως στη πανηγυρίζουσα  Ιερά Μονή στην Κερατέα.    Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Μέγας Εσπε διαβάστε περισσότερα..

Ιερά Πανήγυρις της Παναγίας του Άξιον Εστί στο ομώνυμο Ιερό Ησυχαστήριο στην Παιανία

   Επί τη μνήμη του θαύματος της παράδοσης του θεομητορικού ύμνου «Ἄξιόν ἐστι» από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, στην τοποθεσία “Άδειν” του Αγίου Όρους, πανηγύρισε το ομώνυμο Ιερό Ησυχαστήριο στην διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στη Μητροπολιτική μας Περιφέρεια

  Το τριήμερο των μεγάλων εορτών της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος εορτάσθηκε μέσα σε κλίμα Αγιοπνευματικής χαράς στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.   Επίκεντρο του εορτασμού της διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή Αγ. Πατέρων Α´ Οικουμενικής Συνόδου στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Βιλίων Αττικής

      Στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Βιλίων λειτούργησε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Χρυσόστομος.     διαβάστε περισσότερα..

"Εάν ημείς σιωπήσωμεν, οι λίθοι κεκράξονται". Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

   Προ ολίγων ημερών ακούσθηκε από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας μια «ενδιαφέρουσα» ομιλία σχετική με το πολύ σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα το οποίο απειλεί την πατρίδα μας με τη διαβάστε περισσότερα..

Η απόδοση του Πάσχα στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Ανθούσας

   Η Λαμπρή εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου μας απεδόθηκε με πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργουντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στην Ανθούσα. διαβάστε περισσότερα..

Σύναξη Κατηχητών της Μητροπόλεως και Στελεχών των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά» στον Καθεδρικό

            Σύναξη των Κατηχητών της Ι. Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμο διαβάστε περισσότερα..

Ιερά Πανήγυρις επί τη εορτή των Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ασπρόπυργο

   Με την ειθισμένη λαμπρότητα, όπως αρμόζει στους αξίους Βασιλείς, τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου, του πρώτου Χριστιανού Αυτοκράτορος των Ρωμαίων, και Ελένης, της ευσεβ διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes