2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Μάρτιος 2021

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

"Δικαιοσύνη" Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

«Καὶ ὅτε ἀπῆλθον ἐπὶ τὸν τόπον τὸν καλούμενον Κρανίον, ἐκεῖ ἐσταύρωσαν αὐτὸν καὶ τοὺς κακούργους, ὃν μὲν ἐκ δεξιῶν, ὃν δὲ ἐξ ἀριστερῶν. [...] Εἷς δὲ τῶν κρεμασθέντων κακούργων ἐβλασφήμει αὐτὸν λέγ διαβάστε περισσότερα..

Η 22η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

   Συγκινητική χαρακτηρίστηκε σήμερα, Β’ Κυριακή Νηστειών, η προσέλευση των μελών της Μητροπόλεώς μας, στην 22η τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί έως τις διαβάστε περισσότερα..



Η μνήμη του Αγίου Σωφρονίου στον Κουβαρά Αττικής

   Μία πνευματική όαση που αναπαύει προς καιρόν όσους διανύουν την πένθιμη και καθαρτική πορεία της Μεγάλης Σαρακοστής αποτελεί η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σωφρονίου, Αρχιεπισκόπου Ιερ διαβάστε περισσότερα..

"Υπομονή" Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

   «Τοιγάρουν καὶ ἡμεῖς, τοσοῦτον ἔχοντες περικείμενον ἡμῖν νέφος μαρτύρων, ὄγκον ἀποθέμενοι πάντα καὶ τὴν εὐπερίστατον ἁμαρτίαν, δι' ὑπομονῆς τρέχωμεν τὸν προκείμενον ἡμῖν ἀγῶνα διαβάστε περισσότερα..


"Φθόνος". Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου"

       Για άλλη μια φορά αξιωθήκαμε, Χάριτι Θεού, να εισέλθουμε στο κατανυκτικό στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής, το οποίο καλεί τους προθύμους αθλητές να εντεί διαβάστε περισσότερα..

Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως

   Με διαφορετικό χαρακτήρα τελέσθηκε φέτος ο πρώτος κατανυκτικός Εσπερινός, ο της Συγχωρήσεως, το απόγευμα της Τυροφάγου Κυριακής.     Λόγω των περιστάσεων, ο Εσπερινός διαβάστε περισσότερα..


Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Ποιμενάρχου μας επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2021

Αγαπητοί αδελφοί,  Η ευλογημένη και ξεχωριστή περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής  ανοίγει και εφέτος με καθολικό προσκλητήριο όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών· όλων των τι διαβάστε περισσότερα..

«Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με» Άρθρο του Σεβ. Μητρ. Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου

     Διαχρονικό δέος διακατέχει την ψυχή και την καρδιά κάθε ανθρώπου που φέρει στην μνήμη και στη σκέψη του τα θεϊκά λόγια του Κυρίου μας, όταν Εκείνος πήρε στην αγκαλιά του ένα π διαβάστε περισσότερα..

Διαδικτυακή Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως

     Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης διαδικτυακή σύναξη κληρικών της Μητροπόλεως μας, εν όψει της επικείμεν διαβάστε περισσότερα..

Εκδημία του Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Σταύρου

   Προς Κύριον εξεδήμησε χθες, Δευτέρα, ήμερα μνήμης του Αγίου Πολυκάρπου Σμύρνης, ένας λίαν αγαπητός και καλλίφωνος κληρικός της Μητροπόλεώς μας, ο Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Σταύ διαβάστε περισσότερα..



Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes