2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Ιούνιος 2020

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Γ’ Κυριακή Ματθαίου, τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς και χειροτονία Πρεσβυτέρου

   Με ιδιαίτερη ευλάβεια τίμησε η Μητρόπολη Πειραιώς και Σαλαμίνος την μνήμη του Οσίου Γεροντίου του Αθωνίτου και των συν αυτώ Αγίων Πατέρων που έλαμψαν δι' ασκήσεως στα Βουλευτήρια της Αγία διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγ. Ονουφρίου του Αιγυπτίου στην ομώνυμη Ι. Μ. Κερατέας

   Επί τη μνήμη του Αγίου Πατρός ημών Ονουφρίου του Αιγυπτίου πανηγύρισε η ομώνυμη Ιερά Μονή στην Κερατέα.    Το απόγευμα της Τετάρτης τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπεριν διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του «Ἄξιον Ἐστί» στην Mητροπολιτική μας περιφέρεια

   Επί τη μνήμη της «Συνάξεως τοῦ Ἀρχαγγέλου Γαβριὴλ ἐν τῷ Ἄδειν», όπου ο Αρχάγγελος δίδαξε τον θεομητορικό ύμνο "Ἄξιον Ἐστί" σε κάποιον αγιορείτη Μοναχό, πανηγύρισε το Ιερό Ησυχαστήριο της διαβάστε περισσότερα..

Β' Κυριακή Ματθαίου, Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ι. Μ. Γεννήσεως του Χριστού στο Άργος

      Με κάθε εκκλησιαστική ευταξία πανηγύρισε η Ιερά Μονή Γεννήσεως του Χριστού στο Άργος, ιδρυτής της οποίας υπήρξε ο Μακαριστός π. Θεόκλητος Σαμιώτης, σήμερα, Κυριακή Β' Ματθαίου. Τη διαβάστε περισσότερα..


Ημερήσιο Θερινό Περιβόλι της Σουμελά 2020

Ιερά Μητρόπολις Αττικής & Βοιωτίας Παιδικές Κατασκηνώσεις «Περιβόλι της Σουμελά» Ημερήσιο Θερινό Περιβόλι της Σουμελά 2020 «Άγιος Νεκτάριος, 100 χρόνια από την κοίμησή του» Η Ιερά Μητρόπολις... διαβάστε περισσότερα..

Η λιτανεία της θαυματουργού εικόνας του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ στα Νένητα Χίου

   Η καθιερωμένη λιτανεία της θαυματουργού εικόνας του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ που τελείται παραδοσιακά κάθε χρόνο κατά την Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μονή Αγίου Ταξιάρχου Μιχαήλ στα Νένητ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Αγίων Πάντων στο Πυρί Θηβών

   Ως απόρροια του ιερού χρέους απέναντι στο θεοσύλλεκτο σύνταγμα των Αγίων, τιμήθηκε και φέτος η λαμπρή πανήγυρη Πάντων των Αγίων στον ομώνυμο Ιερό Ναό Πυρίου Θηβών.    Στον Μεγά διαβάστε περισσότερα..

Χειροτονίες Διακόνων στην Iερά Μονή Κοσμοσώτειρας Κρυονερίου

   Την προσωπική τους Πεντηκοστή βίωσαν οι δύο εκλεκτοί και υποδειγματικοί νέοι, μέλη της Εκκλησίας μας, το Σάββατο  24/5 στον Εσπερινό της Πεντηκοστής, ο Στέφανος Τασούλης και ο Κωνστα διαβάστε περισσότερα..

Σύναξη των Κατηχητών της Ι. Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας στον Καθεδρικό

    Η καθιερωμένη ετήσια κατά τη λήξη της κατηχητικής περιόδου Σύναξη των Κατηχητών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, με την παρουσία του Σεβασ διαβάστε περισσότερα..

Ολοκλήρωση του εορταστικού τριημέρου της Αγίας Τριάδος στη Μητρόπολη Αττικής και Βοιωτίας

   Με τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως έκλεισε το εορταστικό τριήμερο της Αγίας Τριάδος στην Ιερά Μητρόπολη Αττικής και Βοιωτίας.     Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύ διαβάστε περισσότερα..

Ο Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Λιβαδειάς

   Το εσπέρας της γενεθλίου ημέρας της Εκκλησίας, ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λιβαδειάς, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό του Αγίου διαβάστε περισσότερα..

Ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου

   Με την πρέπουσα λαμπρότητα ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου το εορταστικό τριήμερο, προς τιμήν του Τρισυποστάτου Θεού, στην Ιερά Μητρόπολη Αττικής και Βοιωτίας, αρχής γενομένης από τον Ι διαβάστε περισσότερα..

Λαμπρός ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ασπρόπυργο

   Μέγας πανηγυρικός Δισαρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε εχθές το απόγευμα, επί τη μνήμη των Θεοστέπτων Αυτοκρατόρων και Αγίων θεμελιωτών της Ρωμιοσύνης, του Μεγάλου Κωνσταντίνου και της Αγί διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο νέο Ηράκλειο Αττικής

    Με ιδιαίτερη κατάνυξη τιμήθηκε η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων  του λαοφιλούς Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Νέ διαβάστε περισσότερα..

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2020»

   Τα στελέχη των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά» της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας εργάστηκαν και φέτος με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμ διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes