2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Αύγουστος 2019

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Προεορτίως τιμήθηκε η Παναγία η Προυσιώτισσα στη Κινέτα

   Σε κλίμα πανηγυρικό και κατάνυξης τιμήθηκε και εορτάσθηκε προεορτίως η Παναγία η Προυσιώτισσα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κινέτα, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόσ διαβάστε περισσότερα..

Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στους Καθεδρικούς Πειραιώς και Αχαρνών

   Με ιδιαιτέρα λαμπρότητα κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Μητροπόλεως Πειραιώς και Σαλαμίνος, αλλά και κατάνυξη κατά την Ιερά Αγρυπνία στ διαβάστε περισσότερα..

Οι Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο από τον Σεβασμιώτατο στη Μητροπολιτική μας περιφέρεια

   Ολοκληρώθηκαν -συν Θεώ- οι Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, απόψε, προ παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας.     Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόσ διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή Ι' Ματθαίου στην Ι. Μ. Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού

   Στην Ιερά Μονή Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, σήμερα, Κυριακή Ι' Ματθαίου.    Στην ομιλία του, ο Επίσκοπ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Μεταμορφώσεως στο Βαρνάβα

   Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ομώνυμη Ιερά Μονή στον Βαρνάβα Αττικής.     Παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μ διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή Θ' Ματθαίου στην Ι. Μ. Παναχράντου Μεγάρων

   Στην Ιερά Μονή Παναχράντου Μεγάρων τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή Θ' Ματθαίου.    Στην ομιλία του, ο Μητροπολίτης μας διαβάστε περισσότερα..

Θεία Λειτουργία επί τη συμπληρώσει της εικοσαετούς Αρχιερατικής Διακονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Χρυσοστόμου

     Σε οικογενειακό κλίμα εορτάσθηκε η συμπλήρωση των είκοσι ετών από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου με νυκτερινή Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε διαβάστε περισσότερα..

Ανακομιδή Λειψάνου Αγ. Στεφάνου στην ομώνυμη Ι.Μ. Νέου Ηρακλείου

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου στο Νέο Ηράκλειο Αττικής τελέσθηκε ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Στεφάνου με Αρχιερατική χοροστασία στον Εσπερινό υπ διαβάστε περισσότερα..

Η Πρόοδος του Τ. Σταυρού και η εορτή της Αγ. Κασσάνδρας στα Λεύκτρα Θηβών

   Η Πρόοδος του Τιμίου Σταυρού και η μνήμη της Αγίας Κασσάνδρας της Τραπεζουντίας εορτάστηκε λαμπρά στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεύκτρων Θηβών.    Τη Θεία Λειτουργία τέ διαβάστε περισσότερα..

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου μας στην Ι.Μ. Ταξιαρχών στα Αθίκια Κορινθίας

   Σήμερα, Κυριακή Η' Ματθαίου και ημέρα μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου, τελέσθηκε εντός του Καθολικού της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών στα Αθίκια Κορινθίας λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο επ διαβάστε περισσότερα..

Ο Μεθέορτος Εσπερινός της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση

   Με την τέλεση του άκρως κατανυκτικού Μεθέορτου Εσπερινού ολοκληρωθήκαν οι λατρευτικές εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της μνήμης της λαοφιλούς Οσίας, Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στην ομώνυμη διαβάστε περισσότερα..

Τιμή στη μνήμη της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής

   Πρωτίστως η ευσέβεια, η ευλάβεια και η ευγνωμοσύνη προς το τιμώμενο πρόσωπο από το πλήθος των ευεργετηθέντων και θερμώς αιτούντων πιστών που συνέρρεε, και ακολούθως η μεγαλοπρέπεια, κόσμη διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμωνος στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην  Άνω Φούσα Ασπροπύργου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η εορτή του Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Αγίου των πρώτων Χριστιανικών χρόνων, Παντε διαβάστε περισσότερα..

Η οφειλόμενη τιμή της Αγίας Παρασκευής στην Ιερά Μονή Αγίου Κωνσταντίνου Χίου και στο Λουτουφί Βοιωτίας

   Στο λαμπρό Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της νήσου Χίου εορτάσθηκε και τιμήθηκε -σύμφωνα με το ιδιαίτερο τυπικό του Μοναστηριού- η μνήμη της Αγίας Παρθενομάρτυρος διαβάστε περισσότερα..

Παιδικές Κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Αττικής και Βοιωτίας το «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

   Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 3 Αυγούστου, με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας Σουμελά, η κατασκηνωτική περίοδος της ομάδας των κοριτσιών των Παιδικών Κατασκηνώσεων το «Περιβ διαβάστε περισσότερα..

Στιγμιότυπα από τις Κατασκηνώσεις «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

   Αναχώρηση από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου - Η Αρχηγός Αγγελική Παπασπύρου συντονίζει την αναχώρηση    Άφιξη στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων - Ανακοινώσεις από τις υπ διαβάστε περισσότερα..

Η μνήμη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης

   Στην Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στα Νένητα της Χίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.    Στ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Αγίας Μαρκέλλας στο νησί της Χίου

   Με ιδιαίτερη κατάνυξη τιμήθηκε η λαοφιλής Αγία της νήσου Χίου, η παρθενομάρτυρας Μαρκέλλα. Αφ’ εσπέρας εψάλη ο Αναστάσιμος πανηγυρικός Εσπερινός στον τόπο του μαρτυρίου της από τον Γέροντ διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου

   Σε κλίμα κατάνυξης τιμήθηκε ο Προφήτης Ηλίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Γκορυτσά Ασπροπύργου ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.    Ο Σεβασμιώτατος, αφού μί διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes