2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Ιούνιος 2017

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Η εορτή του Αγίου Γλυκερίου στη Ρουμανία

      Tην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Κυρίου στη Σλατιοάρα Ρουμανίας επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κ. Χρυσόστομος, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλ διαβάστε περισσότερα..


Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

      Αν και ο υδράργυρος ανέβηκε στα ύψη σήμερα, ήταν δυνατή η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στην τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην παρακείμεν διαβάστε περισσότερα..

Γ' Κυριακή Ματθαίου στα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς κ. Γεροντίου

      Στον καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς συλλειτούργησε σήμερα, Γ' Κυριακή Ματθαίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος  με τον εορτάζοντα Μητροπολί διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή της Παναγίας "Άξιον Εστίν" στην Παιανία

      Στο πανηγυρίζoν Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας "Άξιον Εστίν" Παιανίας Αττικής λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.      Στη σημερινή εορτή τιμούμε το θαύμ διαβάστε περισσότερα..

«Ἄστοχες κατευθύνσεις»

Πρός τό Χριστεπώνυμο Πλήρωμα τῆς καθ' ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ἐν Ἀχαρναῖς: 8/6/2017.         Ἀγαπητοὶ ἀδελφοὶ καὶ τέκνα, χαίρετε ἐν Κυρίῳ πάντοτε!       &nbs... διαβάστε περισσότερα..

Β' Ματθαίου στην Αγία Ματρώνα Χίου

      Στον Ιερό Ναό Αγίας Ματρώνης Χίου λειτούργησε σήμερα, Β Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.       Στην ομιλία του ανεφέρθη στη σημερινή Ευαγγελική περικ διαβάστε περισσότερα..

Άγιου Ιουστίνου στην Κερατέα

      Στην Ιερά Μονή Αγίου Ονούφριου Κερατέας Αττικής λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ημέρα μνήμης του Αγίου μάρτυρος Ιουστίνου, του φιλοσόφου.      Κ διαβάστε περισσότερα..

Σύναξη Κατηχητών στον Καθεδρικό

      Με το τέλος της κατηχητικής-σχολικής περιόδου και ύστερα από πρόσκληση του Ποιμενάρχου μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύναξη Κατηχητών της Μητροπόλεως μας.       διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Αγίων Πάντων

      Με εκκλησιαστική τάξη πανηγύρισε ο Ιερός Ναός των Αγίων Πάντων στο Πυρί Θηβών το διήμερο του Σαββάτου και της Κυριακής με Αρχιερατικό Εσπερινό, Λιτανεία της Αγίας Εικόνος και Αρχι διαβάστε περισσότερα..

Ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία του Αγίου Πνεύματος σε Λιβαδειά, Ροδόπολη, Κάντζα, Πεντέλη, Γκορυτσά και Λούτσα.

      Πάνδημος ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στη Μητροπολιτική μας Περιφέρεια σε Ιερούς Ναούς και Μονές που τιμώνται επ' ονόματι της Αγίας Τριάδος.Λιβαδειά       Ο Σεβ διαβάστε περισσότερα..

Άρχισαν οι εορταστικές συνάξεις για το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου

      Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου ξεκίνησαν οι εορταστικές συνάξεις για το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος από τον Εσπερινό του Σαββάτου, στον οποίο χοροστά διαβάστε περισσότερα..

Η εορτή των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

      Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσσα Ασπροπύργου με Δισαρχιερατικό Εσπερινό και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.      Στο διαβάστε περισσότερα..


Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes