2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Monthly Archive

Μάιος 2017

Καλώς ήλθατε στο μηνιαίο αρχείο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των άρθρων κατηγοριοποιημένο σε μήνες και έτη.

Μεγαλειώδης η εκδήλωση της Μητροπόλεώς μας " Μνήμες Ρωμιοσύνης" !

     Μεγαλειώδης ήταν η εκδήλωση της Μητροπόλεως μας που πραγματοποιήθηκε απόψε, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαλαξίας» Ασπροπύργου.   «Μνήμες Ρωμιοσύνης» είναι ο τίτλος τον οποίο εμπ διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ά Οικουμενικής Συνόδου στον Καθεδρικό

       Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.      διαβάστε περισσότερα..

Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της Γερόντισσας Χρυσοβαλάντου στο Ησυχαστήριο Άξιον Eστί Παιανίας

      Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Γερόντισσας Χρυσοβαλάντου στο Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Παιανίας από το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας ο διαβάστε περισσότερα..

Η απόδοση της εορτής του Πάσχα στον Άγιο Μηνά Ανθούσας

      Στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Ανθούσας Αττικής λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος, ημέρα αποδόσεως της εορτής του Αγίου Πάσχα.       &n διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή του τυφλού στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση

      Στην Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής λειτούργησε σήμερα, Κυριακή του τυφλού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωά διαβάστε περισσότερα..

Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στον Ασπρόπυργο

      Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γκορυτσάς Ασπροπύργου τελέσθηκε σήμερα Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, κ. Χρυσόστομο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκως σφαγ διαβάστε περισσότερα..

Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου "Οι Ακρίτες του Πόντου"

      Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποίησε απόψε ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "Oι ακρίτες του Πόντου".      Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχο διαβάστε περισσότερα..

Ο Ποιμενάρχης μας στην εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεως Πειραιώς

      Στην αίθουσα Σμυρναίων του Δήμου Νικαίας πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Σαλαμίνος για τη λήξη των μαθημάτων.  διαβάστε περισσότερα..

Κυριακή της Σαμαρείτιδος και εορτή του Οσιομάρτυρος Ακάκιου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Παιανίας

       Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Παιανίας συλλειτούργησε σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραι διαβάστε περισσότερα..

Επίσκεψη στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Οδηγήτριας Αχαρνών

        Στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Οδηγήτριας και Αγίου Νεκταρίου Αχαρνών βρέθηκε απόψε, το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στην παρακεί διαβάστε περισσότερα..

Επίσκεψη στις ενορίες Τιμίου Προδρόμου Λουτουφίου και Ευαγγελιστρίας στο Πυρί Θηβών

      Τις ενορίες Τιμίου Προδρόμου στο Λουτουφί και Ευαγγελιστρίας στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας επισκέφθηκε απόψε, το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος μετέφερε στα εκκλησιά διαβάστε περισσότερα..


Η εορτή του Ευαγγελιστού Μάρκου στο Κορωπί

      Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου Αττικής συλλειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος, κ. Γερόντιο διαβάστε περισσότερα..

Δ' Κυριακή του Πάσχα του Παραλύτου στους Αγίους Αναργύρους Μάνδρας

       Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Μάνδρας Αττικής λειτούργησε σήμερα, Δ'  Κυριακή του Πάσχα του Παραλύτου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος ο οποίος στην ομιλ διαβάστε περισσότερα..

Η Εορτή του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου

      Με κατάνυξη και εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκε o λαοφιλής Άγιος μεγαλομάρτυς, Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια.      Ο Σεβασμιώτατος Ποι διαβάστε περισσότερα..



Συνάντηση νέων της ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου Ασπροπύργου

      Τράπεζα αγάπης σε νέους της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου, παρέθεσε απόψε ο Ποιμενάρχης μας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μεταφέρει πνευματικούς προβλ διαβάστε περισσότερα..



Συνάντηση νέων του Καθεδρικού

       Άρτι αφιχθείς από τη μυροβόλο Χίο, ο Ποιμενάρχης μας συναντήθηκε με νέους της ενορίας του Καθεδρικού Ιερού Ναού σε ζεστό κλίμα, στους οποίους παρέθεσε τράπεζα αγάπης, τσουγκ διαβάστε περισσότερα..

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes