2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Τιμητική διάκριση του Μουσικολογιωτάτου κ. Μιχαήλ Μακρή

Κυριακή15Ιανουάριος2017

Τιμητική διάκριση του Μουσικολογιωτάτου κ. Μιχαήλ Μακρή

      Σήμερα Κυριακή προ των Φώτων,  στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Κάντζας Παιανίας,  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος, σε κλίμα συγκίνησης επέδωσε μία οφειλόμενη τιμητική διάκριση στο Μουσικολογιώτατο, Καθηγητή και έφορο της Σχολής Βυζαντινής μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Διευθυντή της Βυζαντινής, Παραδοσιακής Χορωδίας και Ορχήστρας του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και ιδρυτή και Διευθυντή της Ο.Ε.ΒΥ.Χ., (Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Χορωδίας), κ. Μιχαήλ Μακρή, (εδώ για βιογραφικό ) για την τριακονταετή και πλέον προσφορά του στην επιστήμη της μουσικής, στη διάδοση της εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής και στη μετά προθυμίας συμμετοχή της χορωδίας του στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων.
       Ο κ. Μακρής ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για την τιμητική διάκριση που του επέδωσε, δίχως να παραλείψει να ευχαριστήσει τα εκλεκτά μέλη της χορωδίας του, για τα τόσα χρόνια συμπαράστασης στο επίπονο και δημιουργικό έργο που ανιδιοτελώς υπηρετούν.
12IHSRBINUS
 
13NSFBUIS
 
14KJSFGIJG
 
15NJDNUJUUJ
 
16DJFHBIEO
 
19SHVBIVN
 
17NUOSGO
 
 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes